Προκήρυξη Διαγωνισμού για 49 Δόκιμους Λιμενοφύλακες

Προκήρυξη Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών – γυναικών) έτους 2015»

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) σαράντα εννέα (49) συνολικά Δοκίμων Λιμενοφυλάκων.

Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει ως εξής:

α. Κατηγορία Μηχανικών Ε.Ν.: τριάντα έξι (36) θέσεις, από υποψηφίους κατόχους Πτυχίου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή Πτυχίου Τεχνικού-Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) Β’ ΚΥΚΛΟΥ (απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών), στην ειδικότητα Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού αντίστοιχα.

β. Κατηγορία Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων (Υποβρύχιοι Καταστροφείς, Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες): εννέα (09) θέσεις, από υποψηφίους με Απολυτήριο Τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι είναι κάτοχοι μίας εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων και υπηρέτησαν με αυτήν έως την απόλυσή τους.

γ. Κατηγορία ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους αρμοδιότητας του Λ.Σ και ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά στην επιχείρηση διάσωσης των κινδυνευόντων ατόμων του ναυαγίου του «Εξπρές Σαμίνα» την 26η Σεπτεμβρίου 2000: τέσσερις (04) θέσεις, από υποψηφίους κατόχους Απολυτηρίου Τίτλου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

1. Οι υποψήφιοι, πέραν των αναφερομένων στο Κεφάλαιο Α’ προσόντων, πρέπει:

α. Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της Χώρας.

β. Nα μην έχουν υπερβεί το 27ο έτος της ηλικίας τους (δηλ. να έχουν γεννηθεί από την 01-01-1988 και μετά),

κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 52 του Ν. 4331/2015, ενώ ειδικά οι συμμετέχοντες ενεργά στην επιχείρηση διάσωσης των κινδυνευόντων ατόμων του ναυαγίου του «Εξπρές Σαμίνα» την 26η Σεπτεμβρίου 2000, να μην έχουν υπερβεί το 40ο έτος της ηλικίας τους (δηλ. να έχουν γεννηθεί από 01-01-1975 και μετά).

γ. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, χωρίς να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό όσοι για λόγους συνείδησης αρνούνται να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία [αρθ.59-65 του Ν. 3421/2005 (Α’ 302), όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει].

δ. Να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (τύπου Λυκείου), με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το δέκα (10).

Από το ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου, εξαιρούνται οι υποψήφιοι της Κατηγορίας (γ) της παρ. 1 του Κεφαλαίου Α’ της παρούσης.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και τη διαδικασία επιλογής, οι απολυτήριοι τίτλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των υποψηφίων, πρέπει να είναι τριετούς φοίτησης για τα ημερήσια Λύκεια, ή τετραετούς για τα εσπερινά Λύκεια σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 6 του Ν. 1566/1985.

ε. Να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση (Β2) της αγγλικής ή γαλλικής ή ιταλικής ή γερμανικής ή ισπανικής γλώσσας.

στ. Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (1) επεξεργασία κειμένων, (2) υπολογιστικά φύλλα και (3) υπηρεσίες διαδικτύου.

ζ. Να πληρούν τις προϋποθέσεις υγειονομικής καταλληλότητας, που διαπιστώνονται από την Ανωτάτη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ), σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τη σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών των Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Ειδικά καθορίζεται ότι οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60 μ. αμφότεροι χωρίς υποδήματα.

Από τα προαναφερόμενα απαιτούμενα ελάχιστα όρια αναστήματος, εξαιρούνται οι υποψήφιοι της Κατηγορίας (γ) της παρ. 1 του Κεφαλαίου Α’ της παρούσης.

η. Να μην έχουν καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό:

(1)    για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης κακουργήματος σε οποιαδήποτε ποινή.

(2)    για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης των αδικημάτων: ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολής του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας, προσβολής κατά της πολιτειακής εξουσίας, τρομοκρατικών πράξεων, φυλετικών διακρίσεων, προσβολής κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων, παραχάραξης, κιβδηλείας, ψευδορκίας, ψευδούς καταμήνυσης, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, ψευδούς βεβαίωσης, ανθρωποκτονίας, επαιτείας, αλητείας, καταπίεσης, περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων και πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών, παράνομης αλιείας, κλοπής, υπεξαίρεσης (κοινής και στην Υπηρεσία), εκβίασης, απάτης, πλαστογραφίας, πλαστογραφίας πιστοποιητικού, δωροδοκίας ή δωροληψίας, απιστίας περί την Υπηρεσία, παράβασης καθήκοντος, συκοφαντικής δυσφήμησης, οποιουδήποτε κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

(3)    για οποιοδήποτε έγκλημα του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

(4)    για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος από δόλο σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών.

θ. Να μη διώκονται ως φυγόποινοι ή φυγόδικοι για τα παραπάνω αδικήματα.

ι. Να μην έχουν στερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρησή τους.

ια. Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), είτε υπό συνδυασμό των δύο προηγουμένων.

2.    Υποψήφιοι, που έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για τα αδικήματα της περ. η της παρ. 1 μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, αλλά δεν κατατάσσονται στο Σώμα αν μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία κατάταξης των επιτυχόντων στη Σχολή Λιμενοφυλάκων, δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη αθωωτική απόφαση.

Ο όρος καταδίκη περιλαμβάνει και την καταδίκη σε σωφρονισμό για τα παραπάνω εγκλήματα.

Σημειώνεται ότι η απονομή χάριτος δεν αίρει το κώλυμα του υποψηφίου από ποινική καταδίκη, εφόσον μέχρι την τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων δεν έχει εκδοθεί το κατά το άρθρο 47 παρ. 1 του Συντάγματος Π.Δ. που αίρει το σχετικό κώλυμα.

Περί αναστολής εκτέλεσης ποινής υπό όρο ισχύουν τα ορισθέντα στα άρθρα 99-104 του Ποινικού Κώδικα.

3.    Η έλλειψη κωλυμάτων των υποψηφίων, πλην όσων ορίζονται διαφορετικά στην παρούσα, πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά την ημερομηνία εκπνοής της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, όσο και κατά τον χρόνο κατάταξής τους στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή.

4.    Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα/ιδιότητες (π.χ. τίτλος σπουδών, τίτλος ξένης γλώσσας) τουλάχιστον μέχρι την ημερομηνία εκπνοής της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Όσοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα της παρούσας και επιθυμούν να καταταγούν ως Δόκιμοι Λιμενοφύλακες πρέπει να υποβάλουν για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, σύμφωνα με τα κατωτέρω οριζόμενα, τα εξής δικαιολογητικά:

α. Υπογεγραμμένη Αίτηση συμμετοχής – Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, όπως ισχύει, ως επισυναπτόμενο Υπόδειγμα, στην οποία μεταξύ άλλων θα δηλώνουν ότι έχουν όλα τα προσόντα που αναφέρονται στην προκήρυξη, ότι τα αναφερόμενα στην αίτησή τους στοιχεία είναι αληθή, καθώς και ότι δεν έχουν υποβάλει άλλη αίτηση για την ίδια προκήρυξη. Ανυπόγραφη Αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή, ενώ σε περίπτωση που δεν υποβληθεί αυτοπροσώπως στην αρμόδια Επιτροπή από τον ίδιο τον υποψήφιο, καθώς και σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, τότε θα πρέπει να φέρει και θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής του από οποιαδήποτε διοικητική αρχή ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή Αστυνομική ή Λιμενική Αρχή.

β. Δύο (02) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου.

γ. Φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητάς τους (2 όψεις).

δ. Παράβολο δέκα (10) ευρώ με τα στοιχεία του υποψηφίου. Για την αναγραφή του (μοναδικού) κωδικού παραβόλου/πληρωμής στο σχετικό πεδίο της αίτησης συμμετοχής τους, οι υποψήφιοι πρέπει πριν από την υποβολή αυτής να προβούν στην υποβολή αιτήματος χορήγησης ηλεκτρονικού παραβόλου στη διαδικτυακή πύλη της Γ.Γ.Π.Σ. (www.gsis.gr), στην ηλεκτρονική υπηρεσία e-παράβολο, συμπληρώνοντας, μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

• στο πεδίο Φορέας Δημοσίου: Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου/ Λοιπές Υπηρεσίες,

•    στο πεδίο Κατηγορία Παραβόλου: Διαγωνισμός κατάταξης προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

•    στο πεδίο Τύπος Παραβόλου: Διαγωνισμός κατάταξης προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Κατά την επιλογή του Τύπου Παραβόλου θα εμφανισθεί αυτόματα και το ποσό των δέκα (10) ευρώ.

Ακολούθως, ο υποψήφιος θα πρέπει να προβεί έγκαιρα στην πληρωμή του παραβόλου [με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα Ελληνικών Τραπεζών (Μόνο για πιστοποιημένους Χρήστες TaxisNet) ή σε όλες τις Τράπεζες και τα ΕΛΤΑ], άλλως η αίτηση δεν θα λαμβάνεται υπ’ όψιν και ο υποψήφιος θα αποκλείεται του διαγωνισμού.

ε. Τίτλο σπουδών (απολυτήριο τίτλο ή αποδεικτικό απολύσεως δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), ως παράγραφο 2 του παρόντος Κεφαλαίου, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός, η ημερομηνία και το έτος κτήσης αυτού.

Σε περίπτωση που ο βαθμός εκφράζεται με αξιολογικό χαρακτηρισμό ή με ακέραιο αριθμό, πρέπει να υποβληθεί και βεβαίωση της οικείας σχολής για τον ακριβή αριθμητικό βαθμό, με δύο δεκαδικά ψηφία.

Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται:

Για τίτλους Δευτεροβάθμιας μη τεχνικής ή μη επαγγελματικής εκπαίδευσης απαιτείται βεβαίωση ισοτιμίας από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και για τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση αλλοδαπής, πράξη ισοτιμίας και κατάταξης της επιτροπής Ισοτιμιών του Ο.Ε.Ε.Κ ή του Ε.ΟΠ.Π. ή του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και βεβαίωση αντιστοιχίας βαθμού από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε εικοσάβαθμη κλίμακα (0-20).

Αν ο τίτλος απόλυσης προέρχεται από ξενόγλωσσο σχολείο που λειτουργεί στην Ελλάδα, πρέπει να είναι θεωρημένος, από την οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως προς τη γνησιότητά του και ως προς τη νομιμότητα λειτουργίας του σχολείου αυτού. Σε κάθε περίπτωση υποβάλλεται και βεβαίωση της αρμόδιας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για την ισοτιμία του τίτλου απόλυσης με τους αντίστοιχους ελληνικούς.

στ. Τίτλο ξένης γλώσσας συνοδευόμενο από επίσημη μετάφρασή του στην ελληνική γλώσσα. Για την απόδειξη γνώσης της αγγλικής ή γαλλικής ή ιταλικής ή γερμανικής ή ισπανικής γλώσσας επιπέδου αρίστου, πολύ καλού και καλού, υποβάλουν τους αντίστοιχους τίτλους που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’ της παρούσας.

ζ. Η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (1) επεξεργασίας κειμένων, (2) υπολογιστικών φύλλων και (3) υπηρεσιών διαδικτύου, αποδεικνύεται σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β’ της παρούσας.

η. Οι υποψήφιοι των παρακάτω περιπτώσεων πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως και τα ακόλουθα συμπληρωματικά δικαιολογητικά προς απόδειξη των ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ που απαιτούνται αντίστοιχα:

Μηχανικών Ε.Ν.: Πτυχίο Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή Πτυχίο Τεχνικού-Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) Β’ ΚΥΚΛΟΥ (για τους αποφοίτους παλαιοτέρων ετών), ως παράγραφο 2 του παρόντος Κεφαλαίου, στην ειδικότητα Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού αντίστοιχα.

•    στο πεδίο Κατηγορία Παραβόλου: Διαγωνισμός κατάταξης προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

•    στο πεδίο Τύπος Παραβόλου: Διαγωνισμός κατάταξης προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Κατά την επιλογή του Τύπου Παραβόλου θα εμφανισθεί αυτόματα και το ποσό των δέκα (10) ευρώ.

Ακολούθως, ο υποψήφιος θα πρέπει να προβεί έγκαιρα στην πληρωμή του παραβόλου [με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα Ελληνικών Τραπεζών (Μόνο για πιστοποιημένους Χρήστες TaxisNet) ή σε όλες τις Τράπεζες και τα ΕΛΤΑ], άλλως η αίτηση δεν θα λαμβάνεται υπ’ όψιν και ο υποψήφιος θα αποκλείεται του διαγωνισμού.

ε. Τίτλο σπουδών (απολυτήριο τίτλο ή αποδεικτικό απολύσεως δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), ως παράγραφο 2 του παρόντος Κεφαλαίου, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός, η ημερομηνία και το έτος κτήσης αυτού.

Σε περίπτωση που ο βαθμός εκφράζεται με αξιολογικό χαρακτηρισμό ή με ακέραιο αριθμό, πρέπει να υποβληθεί και βεβαίωση της οικείας σχολής για τον ακριβή αριθμητικό βαθμό, με δύο δεκαδικά ψηφία.

Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται:

Για τίτλους Δευτεροβάθμιας μη τεχνικής ή μη επαγγελματικής εκπαίδευσης απαιτείται βεβαίωση ισοτιμίας από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και για τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση αλλοδαπής, πράξη ισοτιμίας και κατάταξης της επιτροπής Ισοτιμιών του Ο.Ε.Ε.Κ ή του Ε.ΟΠ.Π. ή του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και βεβαίωση αντιστοιχίας βαθμού από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε εικοσάβαθμη κλίμακα (0-20).

Αν ο τίτλος απόλυσης προέρχεται από ξενόγλωσσο σχολείο που λειτουργεί στην Ελλάδα, πρέπει να είναι θεωρημένος, από την οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως προς τη γνησιότητά του και ως προς τη νομιμότητα λειτουργίας του σχολείου αυτού. Σε κάθε περίπτωση υποβάλλεται και βεβαίωση της αρμόδιας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για την ισοτιμία του τίτλου απόλυσης με τους αντίστοιχους ελληνικούς.

στ. Τίτλο ξένης γλώσσας συνοδευόμενο από επίσημη μετάφρασή του στην ελληνική γλώσσα. Για την απόδειξη γνώσης της αγγλικής ή γαλλικής ή ιταλικής ή γερμανικής ή ισπανικής γλώσσας επιπέδου αρίστου, πολύ καλού και καλού, υποβάλουν τους αντίστοιχους τίτλους που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’ της παρούσας.

ζ. Η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (1) επεξεργασίας κειμένων, (2) υπολογιστικών φύλλων και (3) υπηρεσιών διαδικτύου, αποδεικνύεται σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β’ της παρούσας.

η. Οι υποψήφιοι των παρακάτω περιπτώσεων πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως και τα ακόλουθα συμπληρωματικά δικαιολογητικά προς απόδειξη των ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ που απαιτούνται αντίστοιχα:

Μηχανικών Ε.Ν.: Πτυχίο Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή Πτυχίο Τεχνικού-Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) Β’ ΚΥΚΛΟΥ (για τους αποφοίτους παλαιοτέρων ετών), ως παράγραφο 2 του παρόντος Κεφαλαίου, στην ειδικότητα Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού αντίστοιχα.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Όσοι έχουν τα παραπάνω προσόντα και επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, υποβάλουν αίτηση με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, απευθείας σε Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης που ορίζεται που ορίζεται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έχει ως έδρα τη Σχολή Λιμενοφυλάκων και αποτελείται από Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ επιλεγόμενους κατόπιν κλήρωσης εκ των οποίων ένας (1) τουλάχιστον έχει ειδικότητα Νομικού, από την 20-01-2016 ημέρα Τετάρτη, έως και την 17-02-2016 ημέρα Τετάρτη, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ. 18510

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 Ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close