Αιτήσεις – εξπρές για 1.757 συμβασιούχους σε δήμους

95 καθαριστές στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα πέντε (95) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 95 ΥΕ Καθαριστέςστριες σχολικών μονάδων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση – υπεύθυνη δήλωση με αριθμό Ανακοίνωσης ΣΟΧ5/24231/25-7-2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση : protocol@alexpolis.gr Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

30 στο Δήμο Τυρνάβου

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Τυρνάβου, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 30 ΥΕ Καθαριστέςστριες σχολικών μονάδων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 11565/25-7-2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: skriba@tirnavos.gr. Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

 35 ναυαγισωστες στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ανακοινωνει την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, διάρκειας έως τριών (3) μηνών, συνολικά τριανταπέντε (35) ατόμων, κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ και συγκεκριμένα δεκαοκτώ (18) Ναυαγοσώστες, πέντε (05) Επόπτες Ναυαγοσωστών, έξι (06) συνοδούς Ναυαγοσωστών και έξι (06) Χειριστές Ταχυπλόων Σκαφών, για την «ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ» έως την 30η Σεπτεμβρίου 2022, λόγω κατεπειγουσών εποχικών αναγκών, κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητα : 18 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Ναυαγοσωστών, 5 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Εποπτών Ναυαγοσωστών, 6 ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Συνοδών Ναυαγοσωστών, 6 ΔΕ Χειριστών Ταχύπλοων Σκαφών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, στο πρωτόκολλο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων (Λεωφ. Αλεξάνδρας 6α , Μαράσλειο Μέγαρο), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση humanres@corfu.gov.gr. Στην περίπτωση αποστολής της αίτησης ηλεκτρονικά, το εμπρόθεσμο της αποστολής θα κρίνεται από την ημερομηνία αποστολής του email. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2661362775-776.

9 δασοπυροσβεστες στο Δήμο Δεσκάτης

Ο Δήμος Δεσκάτης ύστερα από την υπ’ αριθ. 92/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής , ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εννιά (9) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων: 9 Εργάτες δασοπυρόσβεσης. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας 2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Δεσκάτης (Δ/νση: Ανδρομάνας 2 , τηλ: 2462351102) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Κοτίτσα Ελένη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου , από 23-07-2022 έως και 27-07-2022.

20 τεχνίτες και εργάτες στη ΔΕΥΑ Κέρκυρας

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμων Κέρκυρας (ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ.) Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμων Κέρκυρας (ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ.), που εδρεύει στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας και συγκεκριμένα του εξής: 1 ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, 6 ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών, 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (εκσκαφέα – φορτωτή), 12 ΥΕ Εργατών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμων Κέρκυρας (ΔΙΑΔ.Ε.Α.Δ.Κ.), 9η Παρ. Ι. Θεοτόκη 1, Τ.Κ. 49100, Κέρκυρα, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό Τμήμα, υπόψη κας Σγούρου Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2661024483).

5 στο Δήμο Δυτικής Σάμου

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δυτικής Σάμου» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη, αξιοποίηση και αύξηση της συμμετοχής του ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά εργασίας, ενεργός ένταξη και κοινωνική ενσωμάτωση κοινωνικά και οικονομικά ευπαθών ομάδων», στο Δήμο Δυτικής Σάμου, που εδρεύει στο Καρλόβασι της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. Θα προσληφθούν κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, διαμεσαλαβητες, κ.α. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 12 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Δυτικής Σάμου, Πλατεία Βαλασκατζή, Νέο Καρλόβασι Σάμου, Τ.Κ. 83200, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψιν κας Ευτυχίας Αντωνακάκη ή κας Μαρουδιώς Μανωλιάδου ή κας Ψαριανού Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 273350832 ή 843 ή 863).

 5 εποχικοί στη ΔΕΥΑ Φαρσάλων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσαλων (ΔΕΥΑΦ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων, που εδρεύει στα Φάρσαλα, της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 1 Υδραυλικός ΔΕ, 1 Διοικητικός ΔΕ και 3 Εργάτες Γενικών Καθηκόντων ΥΕ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΥΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, Αχιλλέως 8, ΤΚ 40300 Φάρσαλα.

83 οδηγοί και εργάτες στο Δήμο Ζακύνθου

Ο Δημος Ζακυνθου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα τριών (83) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρατου Δήμου Ζακύνθου, που εδρεύει στη Ζάκυνθο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 20 ΔΕ Οδηγων (Γ), 3 ΔΕ Χειριστων Μηχανηματων Εργου, 60 ΥΕ Εργατων Καθαριοτητας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ,είτε ηλεκτρονικά (darvanitakis@1340.syzefxis.gov.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ζακύνθου, Ζάκυνθος, Τ.Κ. 29100, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, (τηλ.επικ.: 26953 61334).

6 θέσεις στη ΔΕΥΑ Λιβαδειάς

Η Δημοτικη Επιχειρηση Υδρευσης – Αποχετευσης Λιβαδειας (ΔΕΥΑΛ) Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λιβαδειάς, που εδρεύει στη Λιβαδειά της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:  1 ΤΕ Λογιστών, 1 ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, 2 ΔΕ Διοικητικός και 2 ΥΕ Εργατών Ύδρευσης Αποχέτευσης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (info@deyalivadias.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λιβαδειάς (ΔΕΥΑΛ) Δημάρχου Ιωαν. Περγαντά 4 Τ.Κ 32131, υπόψιν κας Ζητουνιάτη Ελένης. (τηλ. Επικοινωνίας: 22610- 26401).

9 βρτεφονηπιοκόμοι στο Δήμο Κοζάνης

Ο Δημος Κοζανης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Κοζάνης (Τμήμα Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού), που εδρεύει στην Κοζάνη και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 3 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, 1 ΔΕ Μαγείρων, 4 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας. Αιτησεις στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κοζάνης, Πλατεία Νίκης 1, 50131 Κοζάνη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κ. Κωνσταντίνου Στογιάννη (τηλ. επικοινωνίας: 24613 50467, 24613 50468 και 24613 50473).

114 στο Δήμο Περιστερίου

Ο Δημος Περιστεριου  ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δεκατεσσάρων (114) ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό οικ.34783/22-7-2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: prosopikosxolk@peristeri.qr Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

45 στο Δήμο Eλευσίνας

Ο Δημος Ελευσινας ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά (45) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: ΥΕ Καθαριστές/ Καθαρίστριες. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 1/2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:grpros@elefsina.gr. Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.

82 στο Δήμο Λαμιέων

Ο Δημος Λαμιεων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα δύο (82) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη ταυτάριθμη αίτηση επί ποινή ακυρότητας και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: dikaiologitika@lamia-city.gr. Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγραφεί ως θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος η ένδειξη «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ».

53 στο Δήμο Ηλιούπολης

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα τριών (53) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ηλιούπολης και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 53 ΥΕ Καθαριστές/στριες σχολικών μονάδων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η υποβολή των αιτήσεων δηλαδή θα γίνει έως και την Τρίτη 26/07/2022.

80 στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα (80) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο τη συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΧΚ-1 και να την καταθέσουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Ελ. Βενιζέλου 200, Τ.Κ.18756, Κερατσίνι, στο Τμήμα Γραμματείας και Διοικητικής Μέριμνας (Γραφείο Πρωτοκόλλου, Ισόγειο), τηλ. επικ.: 2132074635

70 στο Δήμο Ιλίου

Ο Δημος Ιλιου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα (70) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ιλίου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 70 ΥΕ Καθαριστέςστριες σχολικών μονάδων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν υποχρεωτικά μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ιλίου, Κάλχου 48-50, Ίλιον, Τ.Κ.13122, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κ.κ. Αφροδίτης Καρατέλιου και Μαρίας Λιατήρη (τηλ. επικοινωνίας: 2132030123, και 2132030122).

67 στο Δήμο Κιλκίς

Ο Δημος κιλκις ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα επτά (67) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Κιλκίς, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 67 ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ανακοίνωσης 15613/21-7- 2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: ka.sxol@dhmoskilkis.gr. Μαζί με την αίτηση υποβάλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη τη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

731 θέσεις για τα σχολεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά 520 ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου κατά το διδακτικό έτος 2022 – 2023. Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ). Η ειδικότητα που ζητείται από το Δήμο Αθηναίων είναι «ΥΕ Καθαριστές/στριες Σχολικών Μονάδων». Να σημειωθεί ότι η εμπειρία για την απασχόληση σε αντίστοιχη θέση σχολικής μονάδας του Δήμου Αθηναίων καθώς και Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης και των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Αθηναίων που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω του Δήμου Αθηναίων, αποδεικνύεται με την προσκόμιση βεβαίωσης του χρόνου εμπειρίας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με Αριθμό Πρωτοκόλλου Ανακοίνωσης: 205208/22-07-2022 και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:Δήμος Αθηναίων, Λιοσίων 22, Σ.Κ. 10438, Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Σμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, υπόψιν κου Γιαννέλη (τηλ. επικοινωνίας: 2105277450, 2105277480, 2105277484, 2105277452, 21052777078, 2105277509, 2105277510, 2105277514, 2105277516, 2105277520). Παράλληλα, ο Δημος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων έντεκα (211) ατόμων (εκατόν ογδόντα -180- πλήρους απασχόλησης και τριάντα ενός -31- μερικής απασχόλησης) για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: ΥΕ Καθαριστές – στριες σχολικών μονάδων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση για τη ΣΟΧ 4/2022 ανακοίνωση του Δήμου και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄1, Τ.Κ.: 54636, Δ/νση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού (Γραφείο 326, τηλ. επικοινωνίας: 231331-7139, -7128, -7666, -7137. ). Αιτησεις θα γίνονται δεκτές για όλες τις θέσεις εως τις 5 Αυγούστου.

108 στο Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

Την πρόσληψη 108 καθαριστων σχολικών μοναδων προωθεί ο δήμος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα επιλεγούν απόφοιτοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ5/2022του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και να την υποβάλλουν αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο πρωτόκολλο του Δήμου μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μαράσλειο Μέγαρο, Λεωφ. Αλεξάνδρας 6α, Τ.Κ. 49132, Κέρκυρα, απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, είτε ελεκτρονικά στεν ακόλουθε διεύθυνσε: ΗεωαηΓβ8@οοΓίε^ον^ΓΜαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικάτα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.

24 στο Δήμο Ιεράπετρας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ιεράπετρας, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 24 ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό 8322/25-07-2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: ddyierapetras@0448.syzefxis.gov.gr Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέονδικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

86 στο Δήμο Ξάνθης

Ο Δήμαρχος Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα έξι (86) ατόμων ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό Ανακοίνωσης 17378/25.7.2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: proslipseis@cityofxanthi.gr. Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close