7 θέσεις εργασίας στον ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» – Ινστιτούτο Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων ενδιαφέρεται να αναθέσει σε επιστημονικό προσωπικό, ειδικότερα:

  • 1 Γεωπόνο,
  • 1 Κτηνίατρο,
  • 1 Στατιστικολόγο,
  • 2 (δύο) θέσεις (Γεωπόνου, Κτηνιάτρου, ΑΕΙ ή Τεχνολόγου Γεωπονίας, Τροφίμων, Γεωπονίας Ζωικής παραγωγής και
  • 2 (δύο) θέσεις οδηγών (ένα οδηγός-Δειγματολήπτης ένας με έδρα την Πάτρα και ένας με έδρα την Αθήνα), τμήμα του ερευνητικού έργου με έδρα απασχόλησης την Αθήνα ή την Πάτρα

για τις ανάγκες του ερευνητικού προγράμματος «Διερεύνηση και Αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών γάλακτος στις περιοχές αρμοδιότητας του ΕΕΠΓ Πάτρας» το οποίο υλοποιείται σύμφωνα με τον Κανονισμό ανάληψης και υλοποίησης ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» και το οποίο αυτοχρηματοδοτείται από τον ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Οι ενδιαφερόμενοι για την θέση αυτή θα πρέπει:

– Να κατέχουν πτυχίο Γεωπόνου/Κτηνιάτρου ΑΕΙ ή Τεχνολόγοι Γεωπονίας/ Τροφίμων, Γεωπονίας Ζωικής παρ ΑΤΕΙ ή αντίστοιχο τίτλο από ίδρυμα της αλλοδαπής αναγνωρισμένο στην Ελλάδα. Τυχόν μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα συνεκτιμηθεί.

– Άδεια άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωση εγγραφής στο ΓΕΩΤΕΕ (αφορά τους Γεωτεχνικούς)

– Να έχουν άριστες γνώσεις πληροφορικής: α) επεξεργασία κειμένων β) υπολογιστικών φύλλων γ) υπηρεσιών διαδικτύου

– Να έχουν εμπειρία σε διαδικασίες εργαστηριακών ελέγχων ποιότητας γάλακτος και προϊόντων αυτού. Εμπειρία σε αναλύσεις του συγκεκριμένου έργου θα συνεκτιμηθεί

– Καλή γνώση Αγγλικών (Γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών θα συνεκτιμηθεί)

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το αντικείμενο του προς ανάθεση έργου και την κατανομή των εργασιών στη  διάρκεια του χρόνου υλοποίησης του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τη γραμματεία του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων και στο τηλ 210 2845940.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close