Οι προκηρύξεις της εβδομάδας για προσλήψεις στο Δημόσιο (21/1)

Δήμος Ρόδου : 11 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμαρχος Ρόδου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»- Παιδικοί σταθμοί ΚΔΑΓΊ στον άξονα προτεραιότητας 09», «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση στις δύο Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου» του Δήμου Ρόδου, που εδρεύει στη Ρόδο και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

  • ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας 4
  • ΔΕ Μαγείρων 4
  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 3

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πλ. Ελευθερίας 1, Τ.Κ.85100 ΡΟΔΟΣ, απευθύνοντάς την υπόψιν κας Καθολική Ανθούλας (τηλ. επικοινωνίας:2241046241) από 21/01/2014 έως 30/01/2014.

Δήμος Αβδήρων : 8 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμος Αβδήρων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αβδήρων, που εδρεύει στη Γενισέα Νομού Ξάνθης και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

  • ΔΕ Ηλεκτρολόγων 1
  • ΔΕ Οδηγών (φορτηγού και λεωφορείου) 1
  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (φορτωτή – εκσκαφέα και φορτωτή) 1
  • ΥΕ Εργατών- τριών καθαριότητας 5

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣΑΒΔΗΡΩΝ, Τ.Κ.67064 ΓΕΝΙΣΕΑ, υπόψη κας Καραναστασιάδου Ελένης (τηλ. επικοινωνίας: 2541352517) από 16.01.2013 έως 27.01.2013.

Δήμος Φαρσάλων :  2 θέσεις με σύμβαση μίσθωσης έργου

Ο Δήμος Φαρσάλων ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Φαρσάλων, που εδρεύει στα Φάρσαλα, Νομού Λάρισας, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Έλεγχος εγκαταστάσεων και μηχανημάτων, υπόδειξη τρόπων προφύλαξης και ασφάλειας για την αποφυγή εργατικών ατυχημάτων» και β) «Ιατρικός έλεγχος των ενενήντα εννέα (99) μονίμων εργαζομένων και υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου συμβουλές και υποδείξεις σχετικά με την σωματική υγιεινή επιθεώρηση και επίβλεψη των συνθηκών εργασίας, πρόγραμμα εμβολιασμού εργαζομένων», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά ειδικότητα ο εξής αριθμός ατόμων:

  • ΠΕ Ιατρός Εργασίας 1
  • ΤΕ Μηχανικών Πολιτικών Μηχανικών Έργων Υποδομής (Τεχνικός Ασφαλείας) 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Φαρσάλων, Πατρόκλου 3, ΤΚ 40300, Φάρσαλα, απευθύνοντας την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κου Γαλανόπουλου Αθανασίου (τηλ. επικοινωνίας: 2491350117) από 18.01.2014 έως 27.01.2014.

Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού-Κοινωνικής Προστασίας- Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ)» : 2 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Το  Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού-Κοινωνικής Προστασίας- Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ)» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού-Κοινωνικής Προστασίας- Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Κ.Π.Α.Δ.Φ.)», που εδρεύει στα Φάρσαλα, για την εύρυθμη λειτουργία των δύο (2) Παιδικών Σταθμών του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. και συγκεκριμένα των εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

  • ΔΕ Μαγείρων 1
  • ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής  Προστασίας -Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων» (Ο.Π.Α.Κ.Π..Α.Δ.Φ.), Πατρόκλου 3, Τ.Κ. :40300 Φάρσαλα, υπόψη κας Ε. Θανοπούλου και κου Καραγιάννη Ζήση, (τηλ. επικοινωνίας: 2491350141 & 2491350142) από 25.01.2014 έως 3.02.2014.

Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας : 1 θέση με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου (1) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας, που εδρεύει στην Ελεούσα Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα με την εξής ειδικότητα:

  • ΔΕ Μαγείρων (θα απασχοληθεί στον Παιδικό Σταθμό Βουνοπλαγιάς) 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και νατην υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά μεσυστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λ. Ελευθερίας και Ευκλείδη– Ελεούσα Ιωαννίνων, απευθύνοντάς την στο Δήμο Ζίτσας υπόψη κας Χαντζοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2653360000, εσωτερικό 224) από 16.01.2013 έως 27.01.2013.

 Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ.» :  39 θέσεις με σύμβαση μίσθωσης έργου

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ.»  που εδρεύει στη Ρόδο ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού – εκπαιδευτικού προσωπικού συνολικού αριθμού 39 (τριάντα εννέα) ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 681 κ.ε. του Αστικού Κώδικα) για τη Λειτουργία του Ωδείου και των εργαστηρίων του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., μαζί και των παραρτημάτων-αποκεντρωμένων τμημάτων του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ως εξής:

Α. ΩΔΕΙΟ

  • ΔΕ Καθηγητής κλασικής κιθάρας 1
  • ΔΕ Καθηγητής πιάνου 1
  • ΔΕ Καθηγητής κλασικού βιολιού 1
  • ΔΕ Καθηγητής θεωρίας κλασικής μουσικής 1
  • ΔΕ Καθηγητής κρουστών 2
  • ΔΕ Καθηγητής μουσικής προπαιδείας 4
  • ΔΕ Καθηγητής πνευστών οργάνων 1
  • ΔΕ Καθηγητής Ιστορίας Μουσικής, Μορφολογία Χορωδίας 1
  • ΔΕ Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής 2
  • ΔΕ Καθηγητής Σαντουριού 1
  • ΔΕ Καθηγητής Λύρας –Λαούτο 2
  • ΔΕ Καθηγητής Κόντρα μπάσου – βιολοντσέλου 1
  • ΔΕ Καθηγητής Μονωδίας- κλασσικού και έντεχνου τραγουδιού 2
  • ΔΕ Καθηγητής Αρμονίου 1
  • ΔΕ Καθηγητής μπουζουκιού 1

Β. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

  • Δάσκαλος ζωγραφικής 4
  • Δάσκαλος παραδοσιακών χορών 3
  • Δάσκαλος καλλιτεχνικής κεραμικής 3
  • Δάσκαλος φωτογραφίας 1
  • Δάσκαλος Θεατρικών εργαστηρίων 2
  • Δάσκαλος Αγιογραφίας 2
  • Δάσκαλος Χορού 2

Η αίτηση των υποψηφίων υποβάλλεται εντός δέκα ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της περίληψης της ανακοίνωσης και ειδικότερα από 20/1/2014 έως και 29/1/2014. Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νομικό Πρόσωπο «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ.» και θα υποβάλλεται στο αρμόδιο γραφείο προσωπικού του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, επί της οδού Διαγοριδών 3 –Ρόδος κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από 8.00 π.μ. έως και 15.00 μ.μ.

Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Αγίου Δημητρίου Αττικής» : 10 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Αγίου Δημητρίου Αττικής (Ο.Π.Κ.Α.Π.) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος από την ημερομηνία πρόσληψης με δυνατότητα ανανέωσης, για την υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Αγίου Δημητρίου Αττικής» (Ο.Π.Κ.Α.Π.), που εδρεύει στο Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

  • ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 10

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγίου Δημητρίου – Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (Ν.Π.Δ.Δ.) Αγίου Δημητρίου Αττικής, Αγίου Δημητρίου 55, Τ.Κ. 17343 ΄Αγιος Δημήτριος, απευθύνοντάς την υπόψη κας Ισμήνης Τσουκιά, 2ος όροφος (τηλ. επικοινωνίας: 2132007713) από 15.01.2013 έως 24.01.2013.

Ν. Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου  Ρεθύμνης» : 1 θέση με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου  Ρεθύμνης» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου  Ρεθύμνης», που εδρεύει στο Ρέθυμνο, και συγκεκριμένα με την εξής ειδικότητα:

  • ΠΕ Νηπιαγωγών 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης», Καντανολέοντος 10, Τ.Κ. 74100 Ρέθυμνο, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπ’ όψιν  κας  Κουμνά Βασιλείας και κας Παυλάκη Κυριακής (τηλ. επικοινωνίας: 28310 20468 εσωτ. 17 και 19) από 18.01.2014 έως 27.01.2014.

Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής : 12 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Πρόεδρος του «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» που εδρεύει στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

  • ΠΕ Νηπιαγωγών /ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων/ ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων 12

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση, Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» (Δ/νση: Γρηγ. Μαρασλή 1 (Πολυλειτουργικό), Τ.Κ. 69100, τηλ: 25310-23175), αρμόδια για την παραλαβή είναι η κ. Μαρία Μερέτη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέχρι 24/1/2014.

∆ηµοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών : 3 θέσεις με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου

Το ∆ηµοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών ανακοινώνει τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε συνολικά τρία (3) άτοµα για την κάλυψη αναγκών του ∆ηµοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών, που εδρεύει στην Στρατ. Σαράφη & Ι. Μιχαήλ 1 ( Συκιές ) µε αντικείµενο την εκτέλεση του έργου: «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά ειδικότητα ο εξής αριθμός ατόμων:

  • ΠΕ Παιδίατρος 3

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε συνηµµένα:

1- Αντίγραφο Πτυχίου Πανεπιστηµίου του εσωτερικού ή ισότιµο του εξωτερικού αναγνωρισµένο όπου απαιτείται.

2- Αντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλµατος

3- Αντίγραφο τίτλου ειδικότητας

4- Βιογραφικό Σηµείωµα

5- Αντίγραφο βεβαίωσης από τον Ιατρικό σύλλογο όπου θα φαίνεται ότι είναι εγγεγραµµένοι και ότι δεν έχουν διωχθεί πειθαρχικά

6- Αντίγραφο της Αστυνοµικής Ταυτότητας.

7- Αντίγραφα συµβάσεων ( Ι∆ΟΧ ή ΣΜΕ) που έχουν συναφθεί µε παιδικούς – βρεφικούς σταθµούς.

Η αίτηση µαζί µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά κατατίθεται είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή έως και τις 27 Ιανουαρίου 2014, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μεσολογγίου 54 µε Περγάµου 2, στο 2ο όροφο ( Γ ΄ΚΑΠΗ ΣΥΚΕΩΝ), απευθύνοντάς την στο ∆ηµοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών, υπόψιν κ. Αλεξίου Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 2310-639355, fax: 2310-672232).

Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων : 2 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Η Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων (ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Διρφύων – Μεσσαπίων, που εδρεύει στα Ψαχνά και συγκεκριμένα με την εξής ειδικότητα:

  • ΠΕ Νηπιαγωγών 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗΚΑΔΙΜΕ, Αβάντων 18 Ψαχνά, Τ.Κ. 344 00 Ψαχνά, τηλ. 2228350223, αρμόδιος υπάλληλος Μπαρσάκης Σπυρίδων) από 15.01.2013 έως 24.01.2013.

Μάγειρας στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων

Η Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων  (ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ)  ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Διρφύων – Μεσσαπίων, που εδρεύει στα Ψαχνά και συγκεκριμένα με την εξής ειδικότητα:

  • ΔΕ Μαγείρων 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗΚΑΔΙΜΕ, Αβάντων 18 Ψαχνά, Τ.Κ. 344 00 Ψαχνά, τηλ. 2228350223, αρμόδιος υπάλληλος Μπαρσάκης Σπυρίδων) από 15.01.2013 έως 24.01.2013.

10η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων : 2 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Η 10η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για το ενταγμένο στο Ε.Π. «Περιβάλλον-Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013» (ΕΣΠΑ) υποέργο «Δαπάνη αρχαιολογικών εργασιών» του έργου «Συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων Αρναίας – Παλαιοχωρίου Δήμου Αριστοτέλη», ως εξής:

ΠΕ Αρχαιολόγοι 2

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της 10ης ΕΒΑ στον Πολύγυρο, Πολυτεχνείου 12, ΤΚ 63100, Πολύγυρος Χαλκιδικής. Υπόψη κ. Αικατερίνης Μιχαήλ, (τηλ. επικοινωνίας: 2371022060) (πληροφορίες δίνονται και στο Τεχνικό Γραφείο Αγ. Όρους: 2310285163), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης, στις 17.01.2014 στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http:www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας,  δηλ. από 20.01.2014 έως 24.01.2014, από τις 09.00πμ έως τις 14.00.

ΝΕΡΙΤ Α.Ε. :  356 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Πρόσληψη 224 ατόμων στη ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., προκηρύσσει την πρόσληψη διακοσίων είκοσι τεσσάρων (224) ατόμων σε θέσεις καλλιτεχνικών ειδικοτήτων (από τους οποίους 197 με έδρα την Αθήνα και 27 με έδρα τη Θεσσαλονίκη), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Οι προς πλήρωση θέσεις κατά ειδικότητα προσδιορίζονται ως εξής:

α/α       ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΣ           Αριθμός Θέσεων

1          ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ   Σκηνοθετών        ΑΘΗΝΑ          25

2          ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Σκηνοθετών          ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      3

3          ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Διευθυντών Παραγωγής (Τηλεόρασης)    ΑΘΗΝΑ          11

4          ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Διευθυντών Παραγωγής (Τηλεόρασης)    ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      3

5          ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ   Βοηθών Σκηνοθετών      ΑΘΗΝΑ          10

6          ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Βοηθών Σκηνοθετών        ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      2

7          ΠΕ Σχεδιαστών Αναλυτών Προγράμματος    ΑΘΗΝΑ          5

8          ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Βοηθών Διευθυντών Παραγωγής   (Τηλεόρασης)            ΑΘΗΝΑ          10

9          ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Βοηθών Διευθυντών Παραγωγής (Τηλεόρασης)  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      2

10        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ   Γραφιστών          ΑΘΗΝΑ          12

11        ΤΕ Συντηρητών   Φωτογραφίας          ΑΘΗΝΑ          1

12        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ   Διευθυντών Φωτογραφίας          ΑΘΗΝΑ          2

13        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ   Φωτιστών            ΑΘΗΝΑ          4

14        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ   Εικονοληπτών     ΑΘΗΝΑ          30

15        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Εικονοληπτών       ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      5

16        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Βοηθών Σκηνοθετών Τηλεοπτικού Πλατό (floor manager)           ΑΘΗΝΑ          5

17        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Βοηθών Σκηνοθετών Τηλεοπτικού Πλατό (floor manager)           ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      1

18        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ   Μοντέρ   ΑΘΗΝΑ          31

19        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Μοντέρ     ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      3

20        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ   Ηχοληπτών         ΑΘΗΝΑ          37

21        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Ηχοληπτών           ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      8

22        ΤΕ Εκφωνητών            ΑΘΗΝΑ          4

23        ΠΕ Διευθυντών Παραγωγής (Μουσικών Συνόλων)   ΑΘΗΝΑ          2

24        ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Παραγωγών Μουσικών Προγραμμάτων  ΑΘΗΝΑ          8

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά και μέχρι την 3η Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12η μεσημβρινή με τη συμπλήρωση της φόρμας της ΑΙΤΗΣΗΣ στον ιστότοπο http://www.opengov.gr/nerit/ και του Βιογραφικού Σημειώματος που θα επισυναφθεί στην ΑΙΤΗΣΗ και θα είναι σύμφωνα με το πρότυπο http://europass.cedefop.europa.eu/el/home. Η ΑΙΤΗΣΗ και το Βιογραφικό θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα ως προς όλα τα στοιχεία που αναφέρονται, συνιστούν δε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου ότι έχει τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και ότι σε περίπτωση επιτυχίας αναλαμβάνει την υποχρέωση να προσκομίσει αμέσως τα πρωτότυπα δικαιολογητικά, αποδεχόμενος όλους τους επιμέρους όρους της πρόσκλησης. Στην αίτηση καταχωρείται υποχρεωτικά το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ, επισυνάπτονται ηλεκτρονικά έως τρεις συστατικές επιστολές και αντίγραφα, πτυχίων και πιστοποιητικών γνώσης ξένων γλωσσών και υπολογιστών που περιλαμβάνονται στο βιογραφικό. Επίσης στο Βιογραφικό καταχωρείται το όνομα και το επώνυμο σε αγγλική γραφή.

Πρόσληψη 132 ατόμων στη ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Την πρόσληψη εκατό τριάντα δύο (132) δημοσιογράφων (από τους οποίους 117 με έδρα την Αθήνα και 15 με έδρα τη Θεσσαλονίκη ), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Οι προς πλήρωση θέσεις κατά αντικείμενο προσδιορίζονται ως εξής:

α/α       ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ         ΤΟΠΟΣ           Αριθμός Θέσεων

1          ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ   ΑΘΗΝΑ          8

2          ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ            ΑΘΗΝΑ          4

3          ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΜΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟ          ΑΘΗΝΑ          22

4          ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΜΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟ          ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      5

5          ΣΥΝΤΑΞΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΕΚΠΟΜΠΩΝ           ΑΘΗΝΑ          59

6          ΣΥΝΤΑΞΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΕΚΠΟΜΠΩΝ           ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      7

7          ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ          6

8          ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ        ΑΘΗΝΑ          16

9          ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ        ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      3

10        ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΘΗΝΑ                  2

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά και μέχρι την 3η Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12η μεσημβρινή με τη συμπλήρωση της φόρμας της ΑΙΤΗΣΗΣ στον ιστότοπο http://www.opengov.gr/nerit/ και του Βιογραφικού Σημειώματος που θα επισυναφθεί στην ΑΙΤΗΣΗ και θα είναι σύμφωνα με το πρότυπο http://europass.cedefop.europa.eu/el/home. Η ΑΙΤΗΣΗ και το Βιογραφικό θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα ως προς όλα τα στοιχεία που αναφέρονται, συνιστούν δε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου ότι έχει τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και ότι σε περίπτωση επιτυχίας αναλαμβάνει την υποχρέωση να προσκομίσει αμέσως τα πρωτότυπα δικαιολογητικά, αποδεχόμενος όλους τους επιμέρους όρους της πρόσκλησης. Στην αίτηση καταχωρείται υποχρεωτικά το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ, επισυνάπτονται ηλεκτρονικά έως τρεις συστατικές επιστολές και αντίγραφα, πτυχίων και πιστοποιητικών γνώσης ξένων γλωσσών και υπολογιστών που περιλαμβάνονται στο βιογραφικό. Επίσης στο Βιογραφικό καταχωρείται το όνομα και το επώνυμο σε αγγλική γραφή.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Δήμου Κω : 4 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Δήμου Κω ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Κω, που εδρεύει στην Κω, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

  • ΤΕ Μηχανολόγος Μηχανικός 1
  • ΔΕ Υδραυλικών 1
  • ΔΕ Ηλεκτρολόγος 1
  • ΥΕ Εργάτης 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Κω (ΔΕΥΑ Δήμου Κω) Σκεύου Ζερβού 40 Τ.Κ 85300, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Μούρα Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 22420-23915) από 21.01.2013 έως 30.01.2013.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Περιοχή Λιβαδειάς) : 5 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Περιοχής Λιβαδειάς (για τις ανάγκες αυτής στην Έδρα/ Περιοχής Λιβαδειάς και για το Πρακτορείο Αμφίκλειας) που εδρεύει στην οδό Σοφοκλέους 3-5 Λιβαδειά στο Νομό Βοιωτίας και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων 4
  • ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων (Υπάλληλος Γραφείου) 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε /ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ /ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΟΔΟΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 3-5 ΛΙΒΑΔΕΙΑ Τ.Κ. 32100 – Λιβαδειά, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κυρίου Λίλιου Λουκά. (τηλ. επικοινωνίας: 22610- 28089) από 15/1/2014 έως και 24/1/2014.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Περιοχή Λαμίας) : 4 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος/ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΙΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΙΑΣ/ΕΔΡΑ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΔΟΜΟΚΟΥ) που εδρεύει στο 2ο χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας – Αθήνας και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

  • ΔE Υπαλλήλων Γραφείου 1
  • ΔE  Υπαλλήλων Γραφείου 3

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε/ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΙΑΣ 2ο χλμ Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ Τ.Κ. 35100 ΛΑΜΙΑ, υπόψιν κυρίας ΚΡΙΤΣΙΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (τηλ. επικοινωνίας: 22310- 22307) από 15/01/2014 έως και 24/01/2014.

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Περιοχή Άμφισσας) : 2 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/Περιοχή Άμφισσας που εδρεύει στην Άμφισσα του Νομού Φωκίδας και συγκεκριμένα του εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων-Υπογείων Δικτύων 2

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε/ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΟΔΟΣ ΚΟΡΔΩΝΗ 15 Τ.Κ. 331 00 – ΑΜΦΙΣΣΑ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κ. Αθ. Μελέτη. (τηλ. επικοινωνίας: 22650 29131)αρχίζει από 15/1/2014 έως και 24/1/2014.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. : 2 θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΧΕΛΩΟΥ που εδρεύει στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Καστρακίου – Νομού Αιτωλ/νίας και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

  • ΥΕ Εργάτες/τριες 2

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ/ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΧΕΛΩΟΥ, Τ.Θ.9, Τ.Κ: 301 00 – ΑΓΡΙΝΙΟ, απευθύνοντάς την στην αρμόδια υπάλληλο κα ΚΟΛΟΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (τηλ. επικοινωνίας: 26410-98287 & 26410-98284) από 15.01.2014 έως 24.01.2014.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close